Έκτακτο!! Προς διάλυση ο ΟΠΕΚΕΠΕ -Ανάστατοι οι αγρότες – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, EFKA, ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΟΣΗ 2022

0
171

Περιεχόμενα

Έκτακτο!! Προς διάλυση ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) -Ανάστατοι οι αγρότες – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, EFKA (efka.gov.gr), ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΟΣΗ 2022 – Τι ισχύει!

Αγροτικά νέα: Ανησυχητικές οι εξελίξεις στον πιο κρίσιμο εποπτευόμενο οργανισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Εξακολουθεί και μετρά απώλειες στο προσωπικό του σε καίριες μάλιστα θέσεις ο ΟΠΕΚΕΠΕ, που καλείται να φέρει σε πέρας φέτος το έργο των δηλώσεων ΟΣΔΕ μέσω gov και σε λίγους μήνες από σήμερα να πληρώσει την ενιαία ενίσχυση, που από τώρα περιμένουν πώς και πώς οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας, ελλείψει ρευστότητας.

dypa.gov.gr : ΑΙΤΗΣΕΙΣ online ΕΔΩ για το επίδομα 1000 ευρώ ΟΑΕΔ- ΔΥΠΑ 2022 – Ποιοι το παίρνουν

Έκτακτο!! Προς διάλυση ο ΟΠΕΚΕΠΕ -Ανάστατοι οι αγρότες - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, EFKA, ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΟΣΗ 2022

Αυτή τη φορά την παραίτησή της υπέβαλε η Κυριακή Βιτζηλαίου, προϊσταμένη του Τμήματος Ενισχύσεων & Καθεστώτων της Διεύθυνσης Άμεσων Ενισχύσεων & Αγοράς από τη θέση της αναπληρώτριας Προϊσταμένης της Διεύθυνσης, κατόπιν αίτησής της.

Το στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ επικαλείται στην παραίτησή της που έγινε ήδη δεκτή, προσωπικούς λόγους.

Fuel Pass 2: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων

Έκτακτο!! Προς διάλυση ο ΟΠΕΚΕΠΕ -Ανάστατοι οι αγρότες – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, EFKA, ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΟΣΗ 2022 – Ολοκληρώνεται η πληρωμή!

Από την Τρίτη 26 Ιουλίου ξεκίνησε η καταβολή των συντάξεων του Αυγούστου 2022 – Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022.

 • -Την Τετάρτη 27 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το  ΙΚΑ (ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
 • -Την Πέμπτη 28 Ιουλίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το  ΙΚΑ (ika.gr), τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Η α ´ δόση για το πρόγραμμα ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ - Εγκύκλιος ΟΠΕΚΕΠΕ - Σε εξέλιξη η πληρωμή για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ EFKA, ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΔΕΚΟ

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Αυγούστου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

 • Ο ΟΑΕΕ(oaee.grθα καταβάλλει τις συντάξεις τη Τρίτη 26 Ιουλίου
 • Ο ΟΓΑ(oga.grθα καταβάλλει τις συντάξεις τη Τρίτη 26 Ιουλίου
 • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Τρίτη 26 Ιουλίου
 • Το  ΝΑΤ(nat.grκαι ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις τη Τρίτη 26 Ιουλίου
 • Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις τη Τρίτη 26 Ιουλίου
 • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν τη Τρίτη 26 Ιουλίου
 • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις τη Τρίτη 26 Ιουλίου
 • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις τη Τρίτη 26 Ιουλίου
 • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 29 Ιουλίου

Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ


Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.
Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Αυγούστου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Ήρθε εξ ουρανού !!! Για 14 μήνες 750 ευρώ σε περίπου 7.000 ανέργους ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ 2022


Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr