ΕΚΤΑΚΤΟ! Σοκ στην Πιερία – Απήγαγαν εξαμελή οικογένεια!

0
105
εκτακτο-σοκ-στην-πιερία-απήγαγαν-εξα

ΕΚΤΑΚΤΟ! Σοκ στην Πιερία – Απήγαγαν εξαμελή οικογένεια!

Ειδήσεις: Μια τρομακτική είδηση απαγωγής εξαμελούς οικογένειας τη Δευτέρα ήρθε στο φως – Κρατήθηκαν όμηροι σε φάρμα – Κατάφερε να αποδράσει ο πατέρας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Οι δράστες πήραν τα μέλη της οικογένειας από την παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου Πιερίας και τα κράτησαν ομήρους για ένα βράδυ σε φάρμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ’ ένα από τα παιδιά, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν».

Το πρωί της Τρίτης ο πατέρας, που τραυματίστηκε στο χέρι από τους δράστες στη διάρκεια της απαγωγής, κατάφερε να ξεφύγει και έφτασε πεζός σε κατάστημα στην περιοχή των Τεμπών, ενώ από εκεί ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις απαγωγείς οι οποίοι είναι αλλοδαποί, σε αγροτικό χωματόδρομο του Δήμου Τεμπών. Παράλληλα, αναζητούνται και δυο συνεργοί τους.

Οι δράστες νωρίτερα είχαν απελευθερώσει τη μητέρα με τα παιδιά. Η αστυνομία τους βρήκε, μετά από τηλεφώνημα, στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας. Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς, αναζητούνται άλλοι δύο

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr