ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πήρε το κουζινομάχαιρο και με τραυμάτισε στο λαιμό!

0
380
εκτακτο-θεσσαλονικη-πήρε-το-κουζινομ

Η αστυνομία απέτρεψε τη 18η γυναικοκτονία στη χώρα μας για το 2021, ωστόσο η γυναίκα παραμένει σε σοκ. Επί μισή ώρα, ο 39χρονος σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, απειλούσε να τη σκοτώσει με δύο κουζινομάχαιρα, ενώ νωρίτερα είχε προσπαθήσει να τη βιάσει.

«Με τον 39χρονο που είναι ο πατέρας του γιου μου, είχαμε αποφασίσει απλά να συγκατοικούμε, μαζί και με τη μητέρα μου, για το καλό του παιδιού, χωρίς να έχουμε καμία άλλη σχέση μεταξύ μας. Το πρωί του Σαββάτου, χωρίς καμία απολύτως αφορμή, μου επιτέθηκε με σκοπό να με βιάσει. Αντιστάθηκα με κλωτσιές… τον έσπρωξα. Τότε πήρε ένα κουζινομάχαιρο και μου προκάλεσε το πρώτο τραύμα στο λαιμό», δήλωσε αποκλειστικά στο “Live News”.

Η 38χρονη κατάφερε να ξεφύγει και να κρυφτεί στο μπάνιο από τον άνδρα, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ, την απειλούσε να την σκοτώσει.

«Με μεγάλη προσπάθεια μπήκα στο μπάνιο όπου βρήκα το κινητό μου και κάλεσα την αστυνομία. Εκείνος όμως, κατάφερε και άνοιξε την πόρτα, με τράβηξε βίαια έξω και με δύο κουζινομάχαιρα στα χέρια, άρχισε να με απειλεί για τη ζωή μου. Κι όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του 10χρονου παιδιού μας».

“Είναι σε σοκ”
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Μανουέλα Τεμερτζίδου, δικηγόρος θύματος, αποκάλυψε ότι η 38χρονη παραμένει σε σοκ. «Δεν είναι καλά, είναι σε μεγάλο σοκ και η ίδια και το παιδί».

Όπως λέει η δικηγόρος, παρόμοια περιστατικά βίας δεν υπήρχαν στο παρελθόν, πλην ενός, πριν από 7 χρόνια, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί. «Δεν είχε εμφανίσει τέτοια εκρηκτική συμπεριφορά».

Η άμεση συνδρομή των αστυνομικών αποδείχτηκε σωτήρια για τη γυναίκα. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η κα Τεμερτζίδου, η 38χρονη, υπό τις απειλές του άντρα της, πήρε ξανά τηλέφωνο στην άμεση δράση λέγοντας ότι όλα είναι καλά, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το διαμέρισμα της φρίκης.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr