ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξυλοκόπησαν 15χρονο στο 7ο Λύκειο Καλλιθέας – Εξωσχολικός ο δράστης

0
459
εκτακτο-ξυλοκόπησαν-15χρονο-στο-7ο-λύκε

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξυλοκόπησαν 15χρονο στο 7ο Λύκειο Καλλιθέας – Εξωσχολικός ο δράστης

Ειδήσεις: Μία προσωπική αντιπαράθεση που αφορούσε σε μία κοπέλα ήταν, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, η αφορμή για τον ξυλοδαρμό 15χρονου μαθητή στο προαύλιο του 7ου Λυκείου Καλλιθέας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η επίθεση έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του θύματος, που δεν μπόρεσαν να τον προστατεύσουν καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Την ώρα του ξυλοδαρμού οι μαθητές είχαν γυμναστική και έπαιζαν ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πήδηξε πάνω από τα κάγκελα του σχολείου, εισέβαλε στο προαύλιο, προσέγγισε τον 15χρονο και στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Στη συνέχεια, το θύμα έπεσε κάτω αιμόφυρτο, ενώ ο δράστης έφυγε τρέχοντας πηδώντας ξανά πάνω από τα κάγκελα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 15χρονο στο νοσοκομείο, όπου έγιναν όλες οι προληπτικές εξετάσεις που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Πλέον ο μαθητής αναρρώνει στο σπίτι του και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η επίθεση διήρκησε μόλις ένα λεπτό και ότι έχει γίνει ήδη η ταυτοποίηση του δράστη. Όσον αφορά στο κίνητρο, φαίνεται ότι στοχοποίησε το θύμα για ασήμαντη αφορμή που αφορά σε διαφορά που σχετίζεται με μία κοπέλα.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr