Ενόψει ! Πληρωμές για ενιαία ενίσχυση και πρασίνισμα – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

0
58

Ενόψει ! Πληρωμές για ενιαία ενίσχυση και πρασίνισμα – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ  – Μέχρι πότε αναμένονται τα χρήματα.

Αγροτικά νέα: Στόχος του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πληρωμή της β’ δόσης ενιαίας 2020 (υπόλοιπο βασικής, πρασίνισμα, νέοι γεωργοί), να πραγματοποιηθεί αρκετές ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ώστε να υπάρχει χρόνος σε κοντινό διάστημα να τρέξει και η εξισωτική αποζημίωση του 2020.

Κατά συνέπεια, υπάρχει πιθανότητα σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγροΤύπου από τον αρμόδιο οργανισμό των πληρωμών, η πληρωμή της β΄ δόσης ενιαίας 2020 να τρέξει το διάστημα από 17-18 του μήνα, ειδάλλως αυτή θα γίνει μια εβδομάδα μετά (23-24 του μήνα), ενώ σε ημερομηνία κοντινή θα πληρωθεί και η εξισωτική.

Ταυτόχρονα, εντός των επόμενων ημερών θα φανούν στις Καρτέλες Αγρότη των δικαιούχων, τα ποσά που δικαιούνται για το Εθνικό Απόθεμα του 2020, με τις πληρωμές να αναμένονται μαζί με τη β’ δόση της ενιαίας. Δικαιούχοι του Αποθέματος μπορεί να είναι νεοεισερχόμενοι, είτε κάτω των 40 ετών γεωργοί.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ : ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ –ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ενόψει ! Πληρωμές για ενιαία ενίσχυση και πρασίνισμα – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ – Ποσά και δικαιούχοι.

Συνεχίζονται οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr), καθώς από τις 26/11/2020 έως τις 02/12/2020 πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 135.434.804,82 €.

Για να δείτε αναλυτικά τα ποσά και τους δικαιούχους πατήστε εδώ.

Θα λάβουν το επίδομα των 534 ευρώ και για τον μήνα Δεκέμβριο οι click away

Βρούτσης: Απονομή όλων των εκκρεμών συντάξεων

Opeka.Gr :Αίτηση και δικαιολογητικά για Α21 επίδομα παιδιού, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ΚΕΑ

Πηγή: tilegrafimanews.gr