Ένταση και προπηλακισμοί στα δικαστήρια για τους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη

0
79
ένταση-και-προπηλακισμοί-στα-δικαστή

Θεσσαλονίκη: Ένταση και προπηλακισμοί στα δικαστήρια για τους δολοφόνους του 19χρονου Άλκη

Ειδήσεις: Ένταση σημειώθηκε κατά την άφιξη των συλληφθέντων για τη δολοφονία του ‘Αλκη Καμπανού στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης το πρωτί της Δευτέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όταν αστυνομικοί συνόδευσαν στα δικαστήρια κάποιους κατηγορούμενους με χειροπέδες και μαύρα ρούχα, κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, προπηλάκισε άτομα θεωρώντας ότι είναι οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου.

Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το δικαστικό μέγαρο θεώρησαν ότι πρόκειται για μέλη της ομάδας κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου, κινούμενοι απειλητικά εναντίον τους και βρίζοντας τους.

Δείτε βίντεο:

«Τρέχουν» οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπάνου στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΛ.ΑΣ. «χτύπησε» το απόγευμα της Κυριακής συνέλαβε 8 ακόμα άτομα που φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση της δολοφνίας, ενώ την ίδια στιγμή δείχνουν να είναι κοντά στη σύλληψη δυο ακόμη προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται. Οι 9 συνολικά συλληφθέντες είναι  ηλικίας 19 έως 23 ετών.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. Το ένα από αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ο Αλβανός που φέρεται να διέφυγε στη χώρα του λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση.

Μέχρι στιγμής στη δικογραφία για τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών, περιλαμβάνονται συνολικά 11 άτομα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται η εφημερίδα «Μακεδονία», υπάρχουν αποδείξεις για όλους ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, καθώς και ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη και τον ρόλο που είχε ο καθένας.

«Φωτογραφίζουν» 21χρονο Έλληνα ως τον δολοφόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ οι συλληφθέντες «φωτογραφίζουν» έναν 21χρονο Έλληνα, που είναι ανάμεσα σε εκείνους που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. ως τον κύριο δράστη της δολοφονίας.

Με εισαγγελική παραγγελία λαμβάνονται dna και αποτυπώματα για τη διασταύρωση με τα ευρήματα πάνω στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία ώστε να γίνει η ταυτοποίηση. Δεν πρόκειται για σεσημασμένο και δεν υπήρχαν στη βάση της αστυνομίας τα αποτυπώματά του. Οσον αφορά στον 23χρονο που ήταν ο πρώτος που συνελήφθη, υποστηρίζουν ότι δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, ενώ και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr