Εως αύριο οι ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΕΤΑΑ 2022-2023 – Πότε βγαίνουν τα τελικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

0
154

Εως αύριο οι ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΕΤΑΑ 2022-2023 – Πότε βγαίνουν τα τελικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Την επόμενη Τρίτη, 30 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ για τα vouchers για τους παιδικούς σταθμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Επειτα από τα προσωρινά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν εντός της εβδομάδας είναι σε εξέλιξη η διαδικασία των ενστάσεων που θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf. Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf. Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Στην συνέχεια στις 30 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του Voucher.

Δείτε ΕΔΩ τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr