Επεισόδιο στη Βουλή – Ένταση ανάμεσα σε Τσίπρα και Γεραπετρίτη, αποχώρησε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

0
367
επεισόδιο-στη-βουλή-ένταση-ανάμεσα

Η φράση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Αλέξη Τσίπρα «ώρα να πηγαίνετε κύριε πρόεδρε» την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε την ομιλία του και μόλις είχε ζητήσει εκλογές από τον πρωθυπουργό προκάλεσε ένα μικρό πανδαιμόνιο μέσα στην Ολομέλεια.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όρθιοι ωρύονταν για μερικά λεπτά και παρά τις εκκλήσεις του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα προς τους βουλευτές να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πάρει το λόγο ο κ. Τσίπρας η ένταση παρέμενε σε υψηλά επίπεδα.

Τελικά μετά από λίγο ο κ. Τσίπρας πήρε το λόγο και απευθυνόμενος προς τον κ. Γεραπετρίτη τόνισε:

«Έχετε αναλάβει να είστε αντ’ αυτού του κ. Μητσοτάκη και έρχεστε να απαντήσετε σε μένα. Δεν είσαστε κ. Γεραπετρίτη αρχηγός κόμματος για να έχω υποχρέωση να σας απαντώ. Δεν είστε καν εκλεγμένος. Όταν πάρετε την ψήφο του ελληνικού λαού να έχετε το θάρρος και το θράσος να μιλήσετε με αυτή τη φράση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σας καλώ να ανακαλέσετε. Εσείς που είπατε και 5000 ΜΕΘ να είχαμε θα είχαμε περισσότερους νεκρούς είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε στον ελληνικό λαό, γι’ αυτό που είπατε».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr