Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας

0
116

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας έπειτα από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα έφτασαν το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” όπου τους υποδέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Η αμήχανη στιγμή της βασίλισσας: Το royal dress code που έφερε τη Μαξίμα σε δύσκολη θέση

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας
Το πρωί της Δευτέρας έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην Αθήνα με την πάντα κομψή royal να εντυπωσιάζει.

To πρόγραμμα του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας ξεκίνησε με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η πανύψηλη βασίλισσα Μάξιμα, η οποία έχει ύψος 1,78 εμφανίστηκε φορώντας ένα δίχρωμο φόρεμα σε απόχρωση της τερακότας μαζί με λευκό.

Συνδύασε το φόρεμα με λευκό καπέλο με βέλο και εντυπωσιακά κοσμήματα με πέρλες.

Κράτησε μια λευκή τσάντα και λευκά γάντια, ενώ οι γόβες της ήταν θεϊκές, ημιδιάφανες με λευκό.

Στις 10:30, το βασιλικό ζεύγος συνάντησε τους Συνηγόρους του Πολίτη Ελλάδας και Ολλανδίας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών ενώ το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Στις 15:00  με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην Τεχνόπολη και θα ακολουθήσει δεξίωση της ολλανδικής κοινότητας.

Το βράδυ, στις 20:00, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έδωσε επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα της Τρίτης
Η δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης περιλαμβάνει στις 09:35 συμμετοχή του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τη βία κατά των γυναικών, στο φουαγιέ της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αμέσως μετά, στις 11:00, θα παραστούν στον 14ο διαγωνισμό καινοτομίας και νεοφυούς επιχειρηματικότητας “The Squeeze” στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στις 12:25 είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα” και στις 15:00 σε σχολική μονάδα και δομές φιλοξενίας ανηλίκων.

Το βράδυ της Τρίτης, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η ανταποδοτική εκδήλωση του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο Μέγαρο Μουσικής.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας θα μεταβούν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν την επίσημη επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr