Επίσημο ! Τι ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για όσους δεν είναι ιδιοκτήτες – ΠΛΗΡΩΜΕΣ opekepe.Gr

0
31

Επίσημο ! Τι ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για όσους δεν είναι ιδιοκτήτες – ΠΛΗΡΩΜΕΣ opekepe.Gr – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Αγροτικά νέα: Νέα τροποποιητική απόφαση για τη διαδικασία χορήγησης ενισχύσεων σε δικαιούχους μη ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων, υπέγραψε ο ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με την απόφαση του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Για τα μη ιδιόκτητα αγροτεμάχια, τα παραστατικά χρήσης δύναται να είναι: συμβολαιογραφικά έγγραφα, ιδιωτικά συμφωνητικά μίσθωσης (ενοικιαστήρια) ή χρησιδάνεια παραχώρησης, τα οποία πρέπει:

– Να αναγράφουν υποχρεωτικά τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη/-τριας και του/της ενοικιαστή/-στριας.

– Να αναφέρουν αναλυτικά τα στοιχεία των αγροτεμαχίων και τη χρονική περίοδο της μίσθωσης. Η αναγραφή του Α.Τ.ΑΚ. του εκμισθωτή του αγροτεμαχίου όπως αποτυπώνεται στην περιουσιακή του κατάσταση, τοποθεσία, έκταση, χαρτογραφικό κωδικό όπου είναι διαθέσιμος, είναι υποχρεωτική μόνο στην περίπτωση δήλωσης ιδιωτικών βοσκότοπων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η αναγραφή Α.Τ.ΑΚ. είναι προαιρετική. Η συμπλήρωση της ΕΑΕ2020 με τον Α.Τ.ΑΚ. δύναται να γίνει αποδεκτή όταν υποβληθεί το αργότερο έως 15 Φεβρουαρίου 2021.

– Να έχουν θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής των αντισυμβαλλόμενων μερών [αφορά τα ιδιωτικά έγγραφα μίσθωσης γεωργικών ακινήτων (συμφωνητικά αγρομίσθωσης και/ή χρησιδάνεια παραχώρησης), στα οποία το συμφωνηθέν ετήσιο μίσθωμα δεν υπερβαίνει τα 1.200 €/έτος και έχουν συνταχθεί πριν την 1/1/2014 ή το συμφωνηθέν ετήσιο μίσθωμα δεν υπερβαίνει τα 960 €/έτος και έχουν συνταχθεί μετά την 1/1/2014]».

Επίσημο ! Τι ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για όσους δεν είναι ιδιοκτήτες – ΠΛΗΡΩΜΕΣ opekepe.Gr – Ποσά και δικαιούχοι.

Από τις 14/01/2021 έως τις 26/01/2021 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (www.opekepe.gr) πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 9.404.238,33€.

Δείτε αναλυτικά τα ποσά και τους δικαιούχους εδώ.

ΕΦΚΑ συντάξεις 2021 : Οδηγός για αίτηση για σύνταξη , Αναδρομικά και πιστοποιητικά

ΝΕΑ ΤΩΡΑ 2/2/2021 : Τι θα λάβουν οι συνταξιούχοι για αναδρομικά ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ – 534 ευρώ

Τέλη κυκλοφορίας 2021 : Εκτύπωση ΤΩΡΑ τα ειδοποιητήρια στο gsis.Gr taxisnet – ΕΝΦΙΑ Ε9 ΑΑΔΕ

Πηγή: tilegrafimanews.gr