Επιστρεπτέα προκαταβολή 4, 800 ευρώ ΕΡΓΑΝΗ, Κοινωνικό μέρισμα 2020: Όλα τα νέα

0
55

Επιστρεπτέα προκαταβολή 4, 800 ευρώ ΕΡΓΑΝΗΚοινωνικό μέρισμα 2020: Όλα τα νέα – Με το ποσό των 1 δισ. ευρώ τουλάχιστον ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου ο πέμπτος κύκλος της επιστρεπτέας προκαταβολής, στο οποίο μπορούν να ενταχθούν και οι νέες επιχειρήσεις  που ξεκίνησαν δραστηριότητα τον περασμένο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο με την προϋπόθεση ότι θα έχουν ελάχιστο τζίρο 300 ευρώ

NEWS  – Με βάση τους σχεδιασμούς του υπουργείου Οικονομικών οι πληρωμές θα γίνονται αυτόματα με τις αιτήσεις. Δηλαδή, 1 ή 2 μέρες μετά την υποβολή της αίτησης θα πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους.

Όλες οι ειδήσεις από το newsellada.gr

Όπως γίνεται αντιληπτό στο νέο κύκλος θα ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις καθώς πολλές αποκλείστηκαν από τον 4ο κύκλος διότι παρουσίασαν υψηλότερο τζίρο σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Με την αγορά κλειστή τον Νοέμβριο και όπως φαίνεται και το μεγαλύτερο τμήμα του Δεκεμβρίου, πολλές μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις θα έχουν συντριπτική μείωση του τζίρου εξέλιξη που θα τους επιστρέψει να ενταχθούν και να λάβουν τα ποσά που δικαιούνται και τα οποία προκύπτουν από μαθηματικό τύπο που έχει σχεδιάσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Διαβάστε περισσότερα στο newsellada.gr

Πηγή: tilegrafimanews.gr