Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει αύριο η Ιωάννα

0
298
επίθεση-με-βιτριόλι-καταθέτει-αύριο-η

Αύριο, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση με το βιτριόλι, η οποία ξεκίνησε προ ημερών, με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου ενώπιον του δικαστηρίου.

Η δίκη για την υπόθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα μετά από 15 ημέρες θα συνεχιστεί πάλι αύριο (30/9) το πρωί.

«Εγώ είχα προβλέψει και πριν την πρώτη δικάσιμο πως η κατηγορούμενη δεν πρόκειται να έρθει στο δικαστήριο. Έτσι και τώρα εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν πρόκειται ούτε αύριο να εμφανιστεί στο δικαστήριο» δηλώνει ο Aπόστολος Λύτρας, ένας από τους δύο συνηγόρους της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η ζωή της Ιωάννας άλλαξε μέσα σε μια στιγμή, εξαιτίας της κατηγορούμενης, που κυριολεκτικά την έλουσε με βιτριόλι εκείνο το μοιραίο πρωινό της 20ής Μαΐου, την ώρα που αμέριμνη πήγαινε στην εργασία της, στην Καλλιθέα.

«Η Ιωάννα είναι έτοιμη και ήρεμη για την αυριανή δίκη. Η Ιωάννα καλείται να ξαναβιώσει όλες αυτές τις τραγικές στιγμές που έζησε από την επίθεση της κατηγορούμενης με το βιτριόλι».

Επιπλέον, ο δικηγόρος Aπόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στον άνδρα που φέρεται ως το πρόσωπο που «πυροδότησε» τις κινήσεις της κατηγορούμενης, η οποία έχει ομολογήσει την επίθεση. «Θα ζητήσουμε να έρθει να καταθέσει στο δικαστήριο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη δίκη», αναφέρει ο ίδιος.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr