Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία

0
25

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη συγκλονιστική επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, τον περασμένο Μάρτιο. Όπως αποκαλύφθηκε η 35χρονη σχεδίαζε να επιτεθεί με υδροκυάνιο στην άτυχη γυναίκα ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί που διερεύνησαν το λάπτοπ της κατηγορούμενης. Η 35χρονη φέρεται να έψαχνε τρόπους να επιτεθεί στο θύμα της ακόμα και όταν ήταν μέσα στο νοσοκομείο και μάλιστα η νέα επίθεση σχεδιαζόταν να γίνει με υδροκυάνιο, καθώς έψαχνε τρόπους να το προμηθευτεί.

Ακόμη, στο ιστορικό αναζητήσεων της κατηγορουμένης υπάρχουν ευρήματα για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα, ενώ είχε κατεβάσει και σχεδιάγραμμα του νοσοκομείου και ειδικά του ισογείου, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Από την πρώτη στιγμή, οι εκτιμήσεις των αστυνομικών έλεγαν ότι η δράστης χρειάστηκε συνεργό για να υλοποιήσει το σχέδιο της επίθεσης με βιτριόλι. Πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον οι Αρχές εστιάζουν σε συγκεκριμένο πρόσωπο, που φέρεται να εμπλέκεται στην επίθεση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έρευνες από το λάπτοπ και τα κινητά της 35χρονης οδηγούν στο συμπέρασμα πως ένας άντρας, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, τη βοήθησε σε πολλά σημεία του σχεδίου της. Ερώτημα παραμένει το αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήξερε το σχέδιο και την επίθεση που οργάνωνε η δράστης, καθώς προκαλεί απορίες το γεγονός ότι την καλούσε κανονικά στο κινητό της χωρίς να λαμβάνει μέτρα προφύλαξης των στοιχείων του, όντας επίσης πολύ καλός γνώστης της τεχνολογίας.

Μάλιστα έχουν καταγραφεί μηνύματα που δείχνουν ότι προμήθευσε την κατηγορούμενη με τον έναν από τους τρεις πομπούς του GPS Tracker, με το οποίο παρακολουθούσε το αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ του ζητούσε να της αλλάζει τις μπαταρίες.

Σημειώνεται πως η κατηγορουμένη δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει δώσει εξηγήσεις για την επίθεση με το βιτριόλι. Αν δεν απολογηθεί η υπόθεση θα κλείσει όταν ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες της αστυνομίας. Η Ιωάννα από την πλευρά της θέλει να κλείσει η υπόθεση προκειμένου να οριστεί η δίκη για τη γυναίκα που επιχείρησε να της καταστρέψει τη ζωή.

Πηγή: tilegrafimanews.gr