Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

0
17

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, απέλυσε τον Διονύση Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη της ΚΟ του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Διονύση Καλαματιανού ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα έγινε με αφορμή την συμμετοχή του στην εκδήλωση των «Τριών» (Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου-Χριστοδουλάκη) για την Κεντροαριστερά.

Τότε, άτομα από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ζητήσει την διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μπορεί τελικά τότε να μην τον διέγραψαν, αλλά τον απέλυσαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σ.Κασσελάκης ζήτησε από τον Δ.Καλαματιανό να απολύσει τον Δ.Τεμπονέρα, ενόψει της εκδήλωσης των «Τριών» στο θέατρο Αλφα.

Ο Δ.Καλαματιανός έκανε δεκτό το αίτημα και πράγματι ο Δ.Τεμπονέρας απελύθη.

Αφού μάλιστα είχε ζητήσει να τον απολύσουν από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε ξαφνικά στην εκδήλωση των «Τριών» όπου όταν του πρότειναν να πάρει τον λόγο για να απευθύνει χαιρετισμό είχε πει «έχει εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ», δείχνοντας τον Διονύση Τεμπονέρα.


Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr