Φοιτητικός Διαγωνισμός «JA Start Up 2022»

0
264
φοιτητικός-διαγωνισμός-ja-start-up-2022

JA Start Up 2022: Ο Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up» διεξάγεται για 8η συνεχή χρονιά από το Junior Achievement Greece και προσκαλεί…

φοιτήτριες και φοιτητές να συμμετέχουν σε μία διαδικασία που έχει στόχο να τους βοηθήσει να κατανοήσουν όλα τα βήματα δημιουργίας μιας επιχείρησης αλλά και να διεκδικήσουν διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Με το πρόγραμμα αυτό διασφαλίζουμε ότι όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες αποκτούν πρόσβαση και γνώση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα αλλά και στις εξελίξεις του οικοσυστήματος των startup επιχειρήσεων. Συνδράμουμε έτσι, ως μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, στο όραμα για ένα μέλλον με ίσες ευκαιρίες», τονίζει ο Αργύρης Τζικόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Junior Achievement Greece.

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με αληθινή ματιά στο μέλλον και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η υλοποίηση του JA Start Up για μία ακόμα χρονιά. Όχι μόνο για όσα έχουν επιτύχει οι ομάδες κατά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πρωτίστως διότι τους παρέχει σημαντικά εφόδια για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους», σημειώνει η υπεύθυνη του προγράμματος Ιωάννα Κυπριώτη.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την 1η Φεβρουαρίου 2022 και οι δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται στο: https://bit.ly/JA_Start_Up_2022. Η υλοποίηση του Προγράμματος ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου 2022 για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.

To «JA Start Up» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα/διαγωνισμός του JA Europe που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 300 Πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή 15.000 φοιτητών. Δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες από 18 έως 30 ετών να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και τους βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες μιας επιχείρησης. Οι φοιτητές δημιουργούν ομάδες και για διάστημα τριών μηνών εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας, έχοντας υποστήριξη από καθηγητές και μέντορες.

Πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα «JA Start Up»: https://jagreece.org/programs/start-up/

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr