Φρίκη στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έτσι σκοτώθηκε μέσα στο ασανσέρ ο 26χρονος φοιτητής – διανομέας

0
174

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΩΡΑ-Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που πέθανε ο 26χρονος φοιτητής στις Σέρρες, μέσα σε ασανσέρ, το βράδυ του Σαββάτου (30.07.2022).

Ο αδικοχαμένος νεαρός προσπάθησε να κατεβάσει ένα ψυγείο με το ασανσέρ και από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 26χρονος βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης σε άλλο διαμέρισμα, στην ίδια περιοχή. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, γύρω στις 12:30, επιχείρησε να μπει στο μικρό ασανσέρ, το οποίο δεν είχε εσωτερική-προστατευτική πόρτα.

Το ψυγείο φράκαρε σε ένα σημείο και ανασηκώθηκε με αποτέλεσμα να τον «βρει» στην καρωτίδα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το ασανσέρ άρχισε να κατεβαίνει, το ψυγείο σήκωσε ψηλά τον άτυχο φοιτητή.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Είχε καταγωγή από την Χρυσούπολη Καβάλας, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν και ως διανομέας.
Φρίκη στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έτσι σκοτώθηκε μέσα στο ασανσέρ ο 26χρονος φοιτητής - διανομέας

Φρίκη στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έτσι σκοτώθηκε μέσα στο ασανσέρ ο 26χρονος φοιτητής - διανομέας


Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr