Γεννηματά: «Η πραγματικότητα δεν κρύβεται και οι πολίτες δεν εξαγοράζονται»

0
85

Κριτική στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ασκεί η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, για τη διαχείριση της κακοκαιρίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης νίπτει τας χείρας του για την χρεωκοπία του δήθεν επιτελικού του κράτους. Δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες που του ανήκουν και παριστάνει τον
Πόντιο Πιλάτο για το πιγκ-πογκ ευθυνών που εκπορεύεται από τους Υπουργούς του.

Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα. Πλήρης αποτυχία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Η Πολιτική Προστασία, για μια ακόμη φορά, διακρίθηκε μόνο στο ρόλο του θλιβερού παρατηρητή, επιχειρώντας εκ των υστέρων να παραστήσει τον συντονιστή! Και απαντά με το γνωστό «οι άλλοι ήταν χειρότεροι. Όμως, η πραγματικότητα δεν κρύβεται. 250.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα -και όχι μόνο- για ημέρες», προσθέτει η Φώφη Γεννήματα.

«Αυτό δεν μπορούν να το συσκοτίσουν, ούτε η πληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ, ούτε οι υποσχέσεις για μικροπαροχές στους πολίτες.

Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται. Έχουν γνώση και κρίση και όταν έρθει η ώρα θα τους καταδικάσουν», καταλήγει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Πηγή: tilegrafimanews.gr