Γεωργιάδης: Φυσικός αυτουργός η Τουλουπάκη, ηθικός ο Παπαγγελόπουλος

0
41

Πέντε ώρες παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας του δικαστικού συμβουλίου του ειδικού δικαστηρίου ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, δίνοντας κατάθεση για το στήσιμο της σκευωρίας της Novartis.

Ο κ. Πικραμμένος, για τον οποίο η έρευνα έχει αρχειοθετηθεί, έκανε λόγο για οργανωμένη δίωξη σε βάρος πολιτικών προσώπων που κλόνισε τους θεσμούς, υπέσκαψε το κύρος της δικαιοσύνης και έθεσε σε κίνδυνο το δημοκρατικό πολίτευμα.

«Έγινε απόπειρα με την υπόθεση αυτή να διχαστεί ο ελληνικός λαός και θέλω να πω ότι έσταξε δηλητήριο στις ψυχές της ελληνικής κοινωνίας. Ευτυχώς η ιστορία αυτή δεν είχε την εξέλιξη και το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσαν να έχει αυτοί που την οργάνωσαν και τη σκαρφίστηκαν και έτσι η Δημοκρατία μας εξακολουθεί αυτή τη στιγμή να λειτουργεί ομαλά και με τις νόμιμες διαδικασίες. Αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, οπότε πρέπει με υπομονή να περιμένουμε την ετυμηγορία της», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αποχωρώντας από τον Άρειο Πάγο.

Καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αυτήν την ώρα ενώπιον της ανακρίτριας Κ. Αλεβιζοπούλου καταθέτει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, για τον οποίο η έρευνα της Εισαγγελέως Τουλουπάκη παραμένει ανοιχτή. Ο κ.Γεωργιάδης προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο μίλησε για τη μεγαλύτερη σκευωρία των τελευταίων ετών με ηθικό αυτουργό τον Δ.Παπαγγελόπουλο και φυσικό αυτουργό την Ε. Τουλουπάκη.

«Έχω έρθει να καταθέσω κατόπιν προσκλήσεως της κας Ανακρίτριας για να ξεσκεπάσουμε οριστικά τη μεγαλύτερη σκευωρία των τελευταίων ετών και τον μεγαλύτερο κίνδυνο που η δημοκρατία μας είχε από μία ομάδα δολοπλόκων με φυσικό αυτουργό κατά τη γνώμη μου την κα Τουλουπάκη και ηθικό αυτουργό τον κ.Παπαγγελόπουλο. Τα υπόλοιπα θα τα βρει το Ειδικό Δικαστήριο, όταν και εφόσον συνέλθει», δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο συνήγορος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος συμπλήρωσε: Η ανακρίτρια του συνταγματικού συμβουλίου ερευνά μια πολύ σκοτεινή υπόθεση στο χώρο της πολιτικής και της δικαιοσύνης και ευχόμεθα να φωτίσει αυτήν και μετά να ακολουθήσει η νέμεσις.

Πηγή: tilegrafimanews.gr