Γεωργιάδης: «Καταθέτω αγωγή στον Πολάκη»- Αιχμές και στο ΚΙΝΑΛ

0
133

Αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα όσα εξακολουθεί να του καταλογίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis, μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης παίρνοντας το λόγο στη Βουλή μετά την σημερινή επανέναρξη της συζήτησης που είχε διακοπεί χτες μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον κ. Πολάκη.

Τι άλλο θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να σταματήσει τις κατηγορίες εναντίον μου

«Δεν θα ξαναπαντήσω στον Παύλο Πολάκη ότι και αν ξαναπεί. Η μόνη συζήτηση μαζί του θα γίνει στο δικαστήριο, στην αγωγή που καταθέτω» είπε καταλήγοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του.

“Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από αυτά που λέει ο κ. Πολάκης“, ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο στη Βουλή.

“Η πράξη αρχειοθέτησης περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και δίδεται μόνο στον ενδιαφερόμενο. Η πράξη αυτή κ. Ραγκούση είναι παράνομη και θα παραβίαζε όλα τα προσωπικά μου δεδομένα. Καταθέτω στην Βουλή την πράξη αρχειοθετήσεως. Είναι ύμνος στην υπουργική μου θητεία. Και δεν αρχειοθετείται λόγω παραγραφής, αλλά εξετάζει όλες τις τιμές των φαρμάκων της Novartis. Αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν έχω ωφελήσει την Novartis αλλά την έχω βλάψει.”

“Eγώ λέω ότι είμαι αθώος και δεν δωροδοκήθηκα. Λύνεται αυτή η διαμάχη με τσίγκινα σωβρακάκια; Εγώ παραιτήθηκα της παραγραφής μου και ζήτησα ειδικό δικαστήριο. Η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε τότε και έστειλε την υπόθεση στην δικαιοσύνη. Και η δικαιοσύνη απεφάνθη. Ο κ. Πολάκης ψευδώς ισχυρίζεται ότι δεν είμαι αθώος. Μετά από πέντε χρόνια η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν υπάρχουν ούτε αποχρώσες ενδείξεις εναντίον μου.

Δηλαδή κ. Πολάκη τι θέλετε να κάνω για να σταματήσετε να λέτε για μένα και τη Novartis;”

Είναι μια στιγμή που πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα. Το αίτημα μου χθες προς τον προεδρεύοντα ήταν να μην διακοπεί η ομιλία Πολάκη. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το σθένος να καταδικάσει το ομοφοβικό σχόλιο Πολάκη για τα τσίγκινα σωβρακάκια. Που είναι όλοι αυτοί που είναι υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων, του gay pride κλπ;

Αιχμές Άδωνι στο ΚΙΝΑΛ

“Κε Κωνσταντινόπουλε, ντρέπομαι. Έχουμε δώσει κοινούς αγώνες. Και βγάζετε ανακοίνωση που εξισώνετε τον Πολάκη με μένα, τον θύτη με το θύμα και δεν ντρέπεστε; Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι κακώς´ ο Πρωθυπουργός δεν ανέφερε και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που τσουβαλιάστηκαν. Που είναι ο κ Ανδρουλάκης για τη Novartis; Ούτε μια δήλωση. Όταν έχει στοχοποιηθεί τόσο το κόμμα σας; Ντροπή! Η πολιτική δεν είναι μόνο πολιτική τακτική, δεν μπορεί να διαχωρίζεται από τη μνήμη, από το ήθος και τις αρχές. Αν με εξισώνει με τον Πολάκη το ΚΙΝΑΛ, ας εξηγήσει πως ήταν συγκυβέρνηση μαζί με έναν Πολάκη.”

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr