Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου στον ανακριτή

0
124
γλυκά-νερά-ολοκληρώθηκε-η-απολογία-το

Ολοκληρώθηκε ενώπιον του ανακριτή η απολογία του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οδηγείται τώρα στον εισαγγελέα , ο οποίος έχει την δυνατότητα να του υποβάλει περαιτέρω ερωτήσεις και στην συνέχεια εισαγγελέας και ανακριτής θα αποφασίσουν σχετικά με την προφυλάκισή του.

Ο Αναγνωστόπουλος καλείται να δώσει εξηγήσεις τόσο για το πώς έφτασε στη δολοφονία, όσα προηγήθηκαν το μοιραίο βράδυ, αλλά και εξηγήσεις για τα ψέματα που επί τριάντα επτά ημέρες έλεγε όχι μόνο στις Αρχές, αλλά στο πανελλήνιο μέσω των δημοσίων δηλώσεών του.

Παράλληλα, όμως, η εισαγγελία Ανηλίκων κίνησε τη διαδικασία για την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας της ενός έτους Λυδίας. Η απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων για το που θα ανατεθεί η προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης κόρης του ζευγαριού, μέχρι το αρμόδιο δικαστήριο να αποφασίσει οριστικά για το θέμα μέσα σε διάστημα 90 ημερών, αναμένεται άμεσα. Σύμφωνα με το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα, η εισαγγελία μπορεί να αναθέσει την επιμέλεια του παιδιού προσωρινά είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του 32χρονου.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr