Η ανάπλαση των Προσφυγικών του Καρέα

0
81

Ο Δήμος Ιλίου συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην πόλη και έχουν υποστεί δυσμενείς επιπτώσεις το διάστημα της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε στη στήριξη της πρωτοβουλίας «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για όλους» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη δημιουργία δωρεών ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop και site) στις επιχειρήσεις-μέλη του, με στόχο την ενίσχυση και αναβάθμιση της τοπικής αγοράς. Παράλληλα, θα παρέχονται στις επιχειρήσεις του Δήμου υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης από λογιστές, νομικούς και εργατολόγους.

Σε δηλώσεις του για το θέμα αυτό, ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η αναστολή λειτουργίας καταστημάτων και επιχειρήσεων και η καθιέρωση της τηλεργασίας δημιούργησαν νέα δεδομένα καταναλωτικής συμπεριφοράς, οδηγώντας σε μια αλματώδη αύξηση των αγορών μέσω e-shop και ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Ο εμπορικός κόσμος γνωρίζει πως, σήμερα, ο δρόμος για την επιβίωσή του βρίσκεται σε ευθεία συνάρτηση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και ο πρόεδρός του Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, προχώρησαν σε μια σημαντική πρωτοβουλία, δίνοντας τη δυνατότητα να εισέλθει η τοπική μας αγορά στη νέα πραγματικότητα. Μια δυνατότητα που ο Δήμος Ιλίου στηρίζει και θα στηρίξει πλήρως».

Δ.Β.

Πηγή: tilegrafimanews.gr