Η Μελάνια αποχαιρετά τους Αμερικανούς: Να παθιάζεστε με ότι κάνετε αλλά όχι στη βία

0
96

«Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε: Η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη» τόνισε με νόημα η Μελάνια Τραμπ, που αποχαιρέτησε σήμερα τους Αμερικανούς, από την θέση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, με επτάλεπτο μήνυμά της στο Twitter.

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα να είμαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Με ενέπνευσαν εξαιρετικοί Αμερικανοί από όλη τη χώρα. Με την καλοσύνη και το θάρρος τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα», είπε

Σε άλλο μήνυμά της, νωρίτερα είχε υπερασπιστεί το αμφιλεγόμενο έργο ανακαίνισης του Λευκού Οίκου

«Ως Πρώτη Κυρία, και ως προσωρινή φύλακας αυτού του εθνικού θησαυρού, εμπνεύστηκα από το παράδειγμα των προκατόχων μου. Ο σεβασμός τους προς τον Λευκό Οίκο και η αγάπη τους για την ιστορία εξασφάλισαν τη μακροχρόνια συντήρηση του κτιρίου στο οποίο υπηρετούσαν και ζούσαν.

Με παρόμοιο τρόπο, τα έργα που έχω επιβλέψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι αυτά που πιστεύω ότι όχι μόνο θα διατηρήσουν την κληρονομιά του αλλά θα ενισχύσουν την εμπειρία της ομορφιάς και της σοβαρότητάς του για τις επόμενες γενιές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: tilegrafimanews.gr