Η ΟΝΝΕΔ τιμά τους πεσόντες στα Ίμια

0
185

Στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων κατέθεσαν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Νίκο Σιαδήμα και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Γιάννη Φυτόπουλο, Μιχάλη Νίκα, Κατερίνα Καραβιώτη και Φλώρα Μαλασίδη.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Σήμερα συμπληρώνονται 25 χρόνια από τα Ίμια, όταν οι Έλληνες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την ελληνική εδαφική ακεραιότητα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν ξεχνάμε εκείνους που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, υπηρετώντας και προστατεύοντας την πατρίδα.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Νίκο Σιαδήμα και τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου Γιάννη Φυτόπουλο, Μιχάλη Νίκα, Κατερίνα Καραβιώτη και Φλώρα Μαλασίδη τίμησαν τη μνήμη των ηρώων αξιωματικών, που προασπιζόμενοι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θυσιάστηκαν για την πατρίδα, καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ιμίων.

Πηγή: tilegrafimanews.gr