Η Βασίλισσα Ελισάβετ εγκαταλείπει το Παλάτι του Μπάκινγχαμ – Πού θα μένει

0
203
η-βασίλισσα-ελισάβετ-εγκαταλείπει-το

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να αφήσει το Παλάτι του Μπάκινγχαμ, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η νέα μόνιμη κατοικία της θα είναι το Κάστρο του Ουίνδσορ. Η 95χρονη μονάρχης και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος – ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών – μετακόμισαν από την κατοικία τους στο Λονδίνο για να απομονωθούν στο κάστρο του Ουίνδσορ στην αρχή της πανδημίας, πριν από δύο χρόνια, και λέγεται ότι σταδιακά της γεννήθηκε η επιθυμία να απολαύσει τη ζωή της εκεί. Έτσι, αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα. Mάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη πηγές κοντά στο Παλάτι, το ζευγάρι είχε “ανακαλύψει ξανά την ευτυχία των πρώτων χρόνων της σχέσης τους”.

Η απόφασή της μπορεί να επηρεάστηκε από τη συνεχιζόμενη συντήρηση της κατοικίας της στο κεντρικό Λονδίνο, όπου εκτελούνται έργα ανακαίνισης, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι το 2027.

Ο συγγραφέας Hugo Vickers είπε στους Sunday Times: “Το Ουίνδσορ είναι το μέρος που αγαπά. Έχει τις αναμνήσεις της με τον πρίγκιπα Φίλιππο εκεί, έχει τα πόνυ της και την οικογένειά της κοντά. Είναι λογικό”.

Η 95χρονη πλέον Ελισάβετ εκπληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της εξ’ αποστάσεως λόγω κορονοϊού, ενώ πλέον δεν είναι και εύκολη η μετακίνησή της και για τον λόγο αυτό θα μειωθούν στις πολύ απαραίτητες.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr