Ηλικιωμένη έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας από ντροπή

0
239
ηλικιωμένη-έκλεψε-τρόφιμα-από-σούπερ

Ηλικιωμένη έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας από ντροπή

Ειδήσεις: Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία έπιασαν να κλέβει τρόφιμα από σούπερ μάρκετ. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο στην περιοχή της Πετρούπολης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η ηλικιωμένη γυναίκα είχε βάλει στην τσάντα της κρέας και τυρί, η αξία των οποίων ήταν περίπου 30 ευρώ. Οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ που ανήκει στη μεγάλη αλυσίδα των Lidl, την έπιασαν στα “πράσα” με την ηλικιωμένη να νιώθει μεγάλη ντροπή. Αν και οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν οι ίδιοι το αντίτιμο όσων είχε βάλει κρυφά στην τσάντα της η γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών, η πλευρά του σούπερ μάρκετ ήταν ανένδοτη.

Η ηλικιωμένη κατέληξε στο Τμήμα όπου ισχυρίστηκε ότι το έκανε από φτώχεια καθώς τη σύνταξη που παίρνει την δίνει σε δάνεια και δεν της μένουν χρήματα για να επιβιώσει. Οι αστυνομικοί συγκινήθηκαν και προσπάθησαν να πείσουν την άλλη πλευρά να αποσύρει τη μήνυση ώστε να λήξει το ζήτημα.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ ήταν κάθετοι πως αυτή είναι η πολιτική του καταστήματος για τέτοιες περιπτώσεις.

Γείτονες της γυναίκας αποκάλυψαν στην εκπομπή του Open πως η ηλικιωμένη κατέληξε χθες τη νύχτα στο νοσοκομείο έπειτα από χάπια που πήρε για να αυτοκτονήσει επειδή δεν άντεξε τον διασυρμό.

Η ηλικιωμένη έχει δύο παιδιά και δεν ήθελε να φτάσει αυτό το περιστατικό στα αυτιά τους.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr