Ηράκλειο NEA: Να σκοτώσει τη μητέρα και το αδερφάκι του είχε προσπαθήσει ο 17χρονος που πήγε να πνίξει την αδελφή του

0
120

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΕΑ– Επιθέσεις στη μητέρα και το αδερφάκι του αποκαλύπτεται ότι είχε πραγματοποιήσει ο 17χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης. Νωρίτερα συνελήφθη επειδή επιχείρησε να πνίξει την 18χρονη αδερφή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η μητέρα του 17χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης φέρεται να κατέθεσε ότι ο γιος της έχει ασκήσει και στο παρελθόν ανάλογη βία τόσο απέναντι στην ίδια όσο και προς το μικρότερο παιδί της, αλλά και στην 18χρονη. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίσημη καταγγελία στις αρχές σε βάρος του 17χρονου, με αποτέλεσμα ο νεαρός αυτή τη φορά να συλληφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα (19.09.2022), ο 17χρονος είχε επιτεθεί στην 18χρονη αδερφή του, πέρασε τα χέρια του στον λαιμό της και προσπάθησε να την πνίξει!

Η νεαρή αντιστάθηκε, κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του αδερφού της και να καλέσει στο τηλέφωνο τη μητέρα της. Εκείνη ειδοποίησε με τη σειρά της την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 17χρονο στο σπίτι της οικογένειας.

Ο 17χρονος βρίσκεται στο γραφείο του ανακριτή Ηρακλείου για την απολογία του, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό κακουργήματος.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr