«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος»:Τον σταθμάρχη κατηγορεί η μάνα των ανηλίκων

0
103

Να υπερασπιστεί τα παιδιά της έσπευσε η μητέρα των δύο «νταήδων», ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια, μια κίνηση που εξόργισε το Πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, μίλησε στο MEGA αναφέροντας πως ο σταθμάρχης κρύβει σημαντικό μέρος της ιστορίας, προσθέτοντας πως χειροδίκησε στον 17χρονο, έβρισε τα δύο παιδιά και τους έκανε bullying.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα σε αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω», ανέφερε αρχικά η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης». Συμπλήρωσε πως η οικογένειά της θα στηρίξει τα δύο παιδιά σε όσα περνούν, τονίζοντας: «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια».

Πηγή: tilegrafimanews.gr