Καμπανάκι Παυλάκη: 100 θάνατοι τη μέρα αν δεν πάρουμε μέτρα

0
185
καμπανάκι-παυλάκη-100-θάνατοι-τη-μέρα-αν

Ο Γιώργος Παυλάκης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Syracuse, ΗΠΑ, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε ότι αφορά τη μετάδοση της πανδημίας και τη μετάλλαξη Δέλτα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης, ο Ελληνας επιστήμονας προειδοποίησε ότι οι εμβολιασμοί από μόνοι τους δεν αρκούν για να ανασχεθεί το πανδημικό κύμα, καθώς όπως είπε αν ο ιός αφεθεί να αλωνίζει, θα έρθει «τσουνάμι» και η Ελλάδα θα έχει 100 θανάτους την ημέρα.

Ζήτησε επίσης, σοβαρά μέτρα που θα περιορίσουν τις επαφές των ανθρώπων, όπως να κλείσουν τα μπαρ και να σταματήσουν οι συναντήσεις. Λέει «όχι» σε ρεβεγιόν παρά μόνο εάν όλοι είναι εμβολιασμένοι και υποβληθούν σε rapid test την ίδια ημέρα.

«Κοιτάξτε την καμπύλη των μολύνσεων και των θανάτων θα δείτε ότι βρισκόμαστε στο τσουνάμι αυτή τη στιγμή, με ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα. Είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα, μπορεί να καταλύσει και το κραταιό σύστημα υγείας της Γερμανίας» σημείωσε.

Είναι, τόνισε, αδήριτη πραγματικότητα ότι το κύμα αυτό συντηρείται και από τους εμβολιασμένους και από τους ανεμβολίαστους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το “Δέλτα’’ δεν χαμπαριάζει από εμβολιασμό».

“Όταν ισχυριζόμαστε συνέχεια ότι αυτή η επιδημία είναι επιδημία ανεμβολίαστων αυτό είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα. Οδηγεί σε αποπροσανατολισμό”.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr