Καιρός live Ελλάδα : Που χιονίζει ΤΩΡΑ , κίνηση στους δρόμους

0
101

Καιρός live Ελλάδα : Που χιονίζει ΤΩΡΑ , κίνηση στους δρόμους – Θερμοκρασίες μέχρι και -19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Live: Δριμύ ψύχος επικράτησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 18/01 στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία όπου ο υδράργυρος έπεσε κάτω από τους -19 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.

Σε εξέλιξη η τρίτη και τελευταία φάση της κακοκαιρίας «Λέανδρος» – Χιονοπτώσεις σε χαμηλό υψόμετρο στα ανατολικά και νότια

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 18/01 η τρίτη και τελευταία φάση της κακοκαιρίας “Λέανδρος“, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό εντοπίζεται πλέον στην Κρήτη. Από τις νυκτερινές ώρες και έως το ξημέρωμα, πυκνές χιονοπτώσεις εκδηλώθηκαν, όπως αναμενόταν, σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου με μεγάλα ύψη χιονιού να αναφέρονται στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι βροχές και οι καταιγίδες στα νότια νησιωτικά και παράκτια τμήματα και στην Κρήτη και οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής και νότια χώρας, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων των νομών Αττικής και Βοιωτίας, θα συνεχιστούν έως αργά το απόγευμα μειούμενες σε ένταση και έκταση. Στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν φαίνεται η θέση του βαρομετρικού χαμηλού και τα φαινόμενα που αναμένεται να το συνοδεύσουν (βροχοπτώσεις/χιονοπτώσεις) κατά  τα τρίωρα 11:00-14:00 και 14:00-17:00 της Δευτέρας 18/01.

Καιρός live Ελλάδα : Που χιονίζει ΤΩΡΑ , κίνηση στους δρόμους – Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους.

Με προβλήματα διεξάγεται η κίνηση σε πολλούς δρόμους του λεκανοπεδίου, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε Mεσογείων, Κηφισίας, Κατεχάκη, Αλεξάδνρας και Ηλιπουπόλεως. Πυκνή η ροή των οχημάτων και σε Αμαλία, Πανεπιστημίου κ αι Βασιλίσσης Σοφίας.

Αχιλλέως και Πειραιώς είναι επίσης “κόκκινες” κατά διαστήματα ενώ σχεδόν όλα τα στενά του κέντρου είναι γεμάτα, οπως σημειώνει το news247.gr.

Πυκνή ροή στην Υμηττού αλλά και στην παραλιακή λεωφόρο από τον Άλιμο, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους Live.

Πηγή: tilegrafimanews.gr