Καμαρώστε τον! Ιδού ο perfomer που την είδε Ιησούς με γυναικείο ντεκολτέ

0
152
καμαρώστε-τον-ιδού-ο-perfomer-που-την-είδε-ιησ

Καμαρώστε τον! Ιδού ο perfomer που την είδε Ιησούς με γυναικείο ντεκολτέ

Ειδήσεις: Ομολογώ ότι την ύπαρξή του την αγνοούσαμε αρκετοί όπως και την επαγγελματική του πορεία ως performer (κάτι μεταξύ ηθοποιού και τραγουδιστή). Ούτε όμως μας ενδιαφέρει να μάθουμε ποιος ακριβώς είναι και τι κάνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Προφανώς θα έχει το κοινό του… Αυτός λοιπόν ο performer φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Κοίτα» με ακάνθινο στεφάνι ως άλλος Ιησούς. Οι φωτογραφίες εκτός από αντιαισθητικές είναι και ανήθικες και προσβάλλουν βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ορθοδόξων. Είναι δυνατόν να παρουσιάζεται ο Ιησούς Χριστός με γυναικείο ντεκολτέ και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα;

Και είναι να απορεί κανείς με την μανία που έχουν διάφοροι συμπλεγματικοί τύποι που προσπαθούν να κερδίσουν κάποια λεπτά δημοσιότητας είτε χυδαιολογώντας, είτε προσβάλλοντας την Ορθόδοξη πίστη.

Ποιος είναι αυτός ο Καναράκης που παριστάνει τον Ιησού με γυναικείο ντεκολτέ;
Θες να ντυθείς κορίτσι; Να βάλεις τη φούστα σου; Να δείξεις το ντεκολτέ σου, τις τρέσες στα μαλλιά σου, τα αξύριστα μπούτια σου; Τα ψηλοτάκουνα που θες να συνδυάσεις με μια μίνι φούστα; Με γειά σου και καμάρι σου ρε λεβέντη. Τον Ιησού Χριστό τι τον μπλέκεις στις σεξουαλικές σου αναζητήσεις; Πόσο χαμηλά πρέπει να τον ρίξεις στα μάτια των ανθρώπων; Αυτόν που σταυρώθηκε για να μπορείς εσύ να κάνεις τη σαχλαμάρα σου;

Ο πρώτος που έσπευσε να το καταδικάσει δημοσίως είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός που έγινε πυρ και μανία με τη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη. Οι εικόνες αυτές εκνεύρισαν τον δημοσιογράφο και ξέσπασε on air.

«Αυτή η φωτογράφιση που λέμε πως είναι και πρωτοποριακή, μόνο εμένα μού χτύπησε άσχημα; Μου χτυπάει πολύ άσχημα να βλέπω τον Παντελή Καναράκη να είναι με το ακάνθινο στεφάνι σαν τον Ιησού. Είναι και Σαρακοστή, πλησιάζουμε στο Πάσχα και βλέπουμε αυτούς… Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία, να κοροϊδέψουμε σύμβολα, στο όνομα της τέχνης βέβαια πάντα, γιατί θα πουν ότι είναι τέχνη. Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν τα αγγίζουμε και η θρησκεία είναι ένα από αυτά», είπε ο Κώστας Τσουρός στο «MEGA Καλημέρα».

Ο Θανάσης Πάτρας από τη μεριά του τόνισε: «Δεν πιστεύω ότι το κάνει για να κοροϊδέψει. Αισθητικά, κρίνοντάς το, ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος δόλος ή κάποιο κίνητρο. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ τον λόγο».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr