Κανάκης στην κοπέλα που κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο: «Είμαστε εδώ ό,τι χρειαστείς»

0
120
κανάκης-στην-κοπέλα-που-κατήγγειλε-το

Βγήκε στον αέρα η σημερινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα, χωρίς ωστόσο να κάνουν κανονικά το πρόγραμμα, αλλά μιλώντας, σοκαρισμένοι, για τα όσα έχουν συμβεί με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σήμερα λοιπόν, ο Αντώνης Κανάκης, αποφάσισε να βγει, όπως ήταν προγραμματισμένη, η εκπομπή αλλά με θέμα συζήτησης τα όσα έχουν προκύψει τα οποία όπως είπε τον έχουν συγκλονίσει.

«Επιστρέψαμε για να ολοκληρώσουμε για μία εκπομπή που δεν θα έχει καμία σχέση με το Ράδιο Αρβύλα αφού δεν θα κάνουμε σατιρική εκπομπή» ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή και συνέχισε εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στην κοπέλα.

Συγκεκριμένα είπε: «Πρέπει να ξέρετε ότι η λέξη «σοκ» έχει αποκτήσει μία διάσταση στις ζωές μας που δεν περιμέναμε. Έχουμε δικά μας πρόσωπα που χάσαμε αλλά το σοκ είναι πιο έντονο ακόμα και από εκείνες τις στιγμές. Είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Νιώθουμε συγκλονιστικά εξοργισμένοι, συγκλονισμένοι, πληγωμένοι. Είναι πέρα από τη φαντασία μας ότι συμβαίνει όλο αυτό. Δεν θέλουμε να το ξεχωρίσουμε. Δεν θέλουμε να είμαστε κομμάτι σε αυτό το μιντιακό πανηγύρι. Δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε. Η επιθυμία μας είναι να πούμε κάποια ακόμα πράγματα για αυτό το θέμα. Σήμερα έχει γίνει χειρότερο γιατί σου δίνεται ο χρόνος για να το συνειδητοποιήσεις. Μετά, όταν συνειδητοποιείς ότι δεν είναι αστείο, είναι χειρότερα τα πράγματα.

Η ουσία αυτού του θέματος δεν είναι το γεγονός ότι εμείς είμαστε θύματα αυτής της ιστορίας. Δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα. Αυτόματα σκεφτόμαστε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της, πόσο τραγικό, άνανδρο, χυδαίο, ένας βιασμός που έχει οδηγήσει ανθρώπους ακόμα και στον θάνατο γιατί δεν άντεξαν την ψυχολογική πίεση και η επόμενη σκέψη μας αμέσως είναι –που θα καταλάβει κάθε γονιός- αν αυτό το πράγμα συνέβαινε στο παιδί μου, στο κορίτσι μου. Και αν αυτό το πράγμα θα συνέβαινε από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια στο πλευρό μου.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr