Καραβίας: Η Eurobank η πιο ισχυρή και υγιής Τράπεζα

0
38

Οι προοπτικές για την Ελλάδα και τη Eurobank τον επόμενο χρόνο είναι θετικές, εκτιμά ο κ. Καραβίας. Όπως λέει, η Ελλάδα έχει μια μοναδική ευκαιρία ανάκαμψης με τους τεράστιους διαθέσιμους πόρους από την Ευρώπη και πολλά μεγάλα έργα σε εξέλιξη, στα οποία η Eurobank έχει ήδη τον πρώτο ρόλο.

Στην επιστολή του ο κ. Καραβίας αναφέρει ότι στην πρωτοφανή κρίση, η Eurobank ανταποκρίθηκε επάξια στις προκλήσεις, στηρίζοντας πρωτίστως τους πελάτες της, παρέχοντάς τους την αναγκαία ρευστότητα και αναστέλλοντας πληρωμές για όσους επλήγησαν από το «πάγωμα» της οικονομικής δραστηριότητας. Απόλυτη προτεραιότητα της Τράπεζας στο ξεκίνημα του 2021 θα είναι να επιτύχει την ελάχιστη δυνατή επίπτωση, κατά την επιστροφή στην κανονικότητα, των πελατών της που έλαβαν αναστολή πληρωμών δανείων.

Όπως αναφέρει ο κ. Καραβίας, πριν από λίγες ημέρες η Eurobank συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας, βιώνοντας μέσα στις τρεις αυτές δεκαετίες, εποχές εκρηκτικής ανάπτυξης, αλλά και εποχές πρωτοφανών κρίσεων. «Τις ξεπεράσαμε και σήμερα δικαιώνουμε τον ιδρυτικό στόχο της Eurobank: να είναι η ισχυρότερη Τράπεζα του ιδιωτικού τομέα, στήριγμα για τους πελάτες μας, πηγή υπερηφάνειας για τους ανθρώπους μας και μέτρο σύγκρισης για το τραπεζικό σύστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καραβίας, προσθέτοντας ότι το 2021 ξεκινά ο μετασχηματισμός για την Eurobank του 2030.

Ολόκληρη η επιστολή τους Διευθύνοντος Συμβούλου προς τους εργαζόμενους της Eurobank

Πηγή: tilegrafimanews.gr