Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Καρφιάτη – Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

0
33
καταιγιστικές-εξελίξεις-στην-υπόθεσ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑ: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Καρφιάτη – Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

Ειδήσεις:  Στην σύλληψη τριών ατόμων στην Ζάκυνθο, μία στον Πύργο και δύο στην Αθήνα, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. ενώ αναζητούνται ακόμα τρία άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας σωματοφύλακας εφοπλιστή και ένας πρώην αστυνομικός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Οι συλλήψεις προέκυψαν από την αρχική κατάθεση που είχε δώσει ο Κορφιάτης στην οποία είχε περιγράψει πώς έγινε η δολοφονία της συζύγου του και ποιοι κρύβονται από πίσω. Ετσι κατάφεραν και οι αστυνομικοί να φτάσουν στα ίχνη τους και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για μία συμμορία που του νησιού, τα άτομα της οποίας ασχολούνται με το εμπόριο ναρκωτικών και με την προστασία μαγαζιών.

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως μιλάμε για μια δικαίωση για την ζωή αυτής της γυναίκας που δεν έφταιγε σε τίποτα» λέει στο protothema.gr ο θείος του Ντίμι Κορφιάτη

Μιλώντας στο protothema.gr, ο Στέφανος Στρούζας, θείος του Ντίμη Κορφιάτη αναφέρει: «Στο μυαλό μου υπάρχουν διάφορα ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις της αστυνομίας για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Ο,τι και να πω είναι πρόωρο. Αυτή την ώρα το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως μιλάμε για μια δικαίωση για την ζωή αυτής της γυναίκας που δεν έφταιγε σε τίποτα. Ήταν άδικος ο τρόπος που έφυγε από την ζωή για εκείνη και τα παιδιά της. Υποψιάζομαι κάποια ονόματα που ίσως να βρίσκονται πίσω από την ιστορία αυτή αλλά μέχρι εκεί. Η αστυνομία κινήθηκε γρήγορα αλλά αν όλα αυτά είχαν γίνει ένα μήνα νωρίτερα θα ήταν διαφορετικά όλα».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr