Καταγγελία για βιασμό σε στρατόπεδο: «Ήμουν φαντάρος και με βίασαν με εντολή αξιωματικού» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
37
καταγγελία-για-βιασμό-σε-στρατόπεδο

Καταγγελία για βιασμό σε στρατόπεδο: «Ήμουν φαντάρος και με βίασαν με εντολή αξιωματικού» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδήσεις: Σοκ προκαλεί η καταγγελία 32χρονου, ο οποίος αναφέρει ότι έπεσε θύμα βιασμού, ως φαντάρος, μέσα σε στρατόπεδο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Όπως καταγγέλλει, το περιστατικό σημειώθηκε το 2009 στο Κέντρο Εκπαίδευσης όπου είχε κληθεί να παρουσιαστεί. Όπως υποστηρίζει, μιλώντας στην ΕΡΤ3, η εντολή για τη σεξουαλική του κακοποίηση δόθηκε από λοχαγό.

Ο λοχαγός φέρεται να διέταξε τον βιασμό του τότε φαντάρου, επειδή ο δεύτερος τον είχε βρίσει.

Συγκεκριμένα, φέρεται να τον οδήγησαν στο ιατρείο του Κέντρου Εκπαίδευσης τρεις στρατιώτες, τον ακινητοποίησαν, και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς τον βίασε, μπροστά σε δύο μέλη του ιατρικού προσωπικού.

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου», ανέφερε ο άνδρας και συνέχισε λέγοντας: «Κομβικό ρόλο έπαιξε ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες». Ο δικηγόρος του άνδρα αναφέρει ότι «θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν και να τιμωρηθούν».

Ο νεαρός άντρας κατέθεσε μήνυση κατά 6 προσώπων στο Στρατοδικείο Αθηνών. Ζητεί να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενοι και να λογοδοτήσουν ενώπιον της στρατιωτικής Δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr