Καταραμένη φτώχεια… οι Πακιστανοί! Με iPhone 13 πόζαραν στο Σύνταγμα

0
176
καταραμένη-φτώχεια-οι-πακιστανοί-με-i

Καταραμένη φτώχεια… οι Πακιστανοί! Με iPhone 13 πόζαραν στο Σύνταγμα

Ειδήσεις: Από μακριά έκαναν μπαμ ότι ήταν δυστυχισμένοι άνθρωποι από εμπόλεμες περιοχές.

Άνθρωποι που έχασαν την πατρίδα τους, δυστυχισμένοι, με ρούχα κουρελιασμένα, πεινασμένοι και διψασμένοι χόρευαν με το στανιό τσιφτετέλια και belly dance που έβαζαν από τα ηχεία των πτωχικών iPhone 13 pro και iPhone 13 pro max. Καταραμένη φτώχεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η μόνη τους παρηγοριά είναι ότι είδαν από κοντά και τον Σάκη τον Ρουβά. Δεν το λες και λίγο. Βάλσαμο ήταν στις πονεμένες ψυχούλες τους. Άσε που τον είδαν χωρίς να πληρώσουν 265.000 ευρώ με τον ΦΠΑ.

Στην αρχή βέβαια φοβήθηκα καθότι δεν φόραγε μάσκα κανένας από τους χιλιάδες μετανάστες (ή πρόσφυγες, δεν ξέρω ακριβώς τον ορισμό). Αλλά μετά κατάλαβα ότι οι άνθρωποι είναι επενδυτές. Θα ρίξουν χρήμα για να γίνει επιτέλους το Σύνταγμα, Ισλαμαμπάντ. Ωραία πράματα και πακιστανικά.

Εδώ να πούμε χρειάζεται η κοινωνική αλληλεγγύη των ΜΚΟ, να ρίξουν ένα δάκρυ κορόμηλο, κάτιτις συγκινητικό να πειστούμε για την πολυπολιτιστικότητα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα διάφορα όμορφα που δημιούργησαν οι φιλόλογοι – λεξιπλάστες της μετεπαναστατικής περιόδου.

Και τι έγινε που δεν φορούσαν μάσκες; Το ελληνικό κράτος κυνηγά τον παππουλη που δεν φόρεσε τη μάσκα στο περίπτερο και ρίχνει πρόστιμα σε συνταξιούχους των 300 ευρώ που δεν πήγαν να κάνουν το εμβόλιο. Το κατάλαβες ή ακόμα κανείς τον χαζό;

Αυτή η χώρα είναι παράδεισος για κατατρεγμένους με iPhone. Ξεκάθαρα…

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr