Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία Οδό – Τραυματίστηκαν τρεις λαθρομετανάστες

0
53
κινηματογραφική-καταδίωξη-στην-εγνα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εγνατία Οδό – Τραυματίστηκαν τρεις λαθρομετανάστες

Ειδήσεις: Συνελήφθη χθες (6-12-2021), στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε προπορευόμενο Ι.Χ. φορτηγό-αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών διακινούμενων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Επιπλέον ο οδηγός – διακινητής μετά την πρόσκρουση και την ακινητοποίηση του οχήματος διέφυγε πεζός, πλην όμως εντοπίσθηκε σε παρακείμενη αγροτική περιοχή και συνελήφθη, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 6-12-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr