Κλειστά πανεπιστήμια λόγω κακοκαιρίας: Σε ποιες σχολές δεν θα γίνουν μαθήματα

0
203
κλειστά-πανεπιστήμια-λόγω-κακοκαιρί

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία «Μπάλλος» τις τελευταίες ώρες. Μετά την απόφαση να μην λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία, και κάποια πανεπιστήμια έχουν ανακοινώσει την αναστολή των μαθημάτων τους λόγω του ότι πολλές από τις εγκαταστάσεις τους έχουν πλημμυρίσει.

Ποιες σχολές θα κλείσουν
Η Καλών Τεχνών πλημμύρισε, ενώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τη Φιλοσοφική Σχολή από τα ταβάνια των αιθουσών στάζουν νερά.

Παρασκευή (15/10) λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας κάποια πανεπιστήμια έχουν ανακοινώσει την αναστολή των μαθημάτων τους. Μέχρι στιγμής, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και τη Φιλοσοφική Σχολή δεν θα γίνουν μαθήματα.

«Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται αύριο Παρασκευή 15/10/2021 η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου. «Με απόφαση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμείνει κλειστή όλη την ημέρα» αναφέρει η ανακοίνωση της Φιλοσοφικής.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/10) στην ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με την κακοκαιρία, και κάποια σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο, Παρασκευή (15/10). Όπως είπε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, η απόφαση αφορά την Αττική, την Εύβοια και την Χαλκιδική.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr