Κομμωτήρια: Κλειστά το Σάββατο σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική

0
26

Κλειστά θα είναι τα κομμωτήρια το Σάββατο στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, στο πλαίσιο των μέτρων για την ανακοπή της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, τα κομμωτήρια θα λειτουργούν σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική κανονικά τις καθημερινές με ωράριο από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα και τους υγειονομικούς κανόνες για την προστασία από τον κορωνοϊό. Ωστόσο, θα είναι κλειστά το Σάββατο στις συγκεκριμένες περιοχές.

Αντιθέτως στις “κίτρινες” περιοχές θα συνεχίσουν λειτουργούν όπως λειτουργούσαν.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν.

Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και υπηρεσίες, διευκρινίζεται ότι θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο. Όμως, το Σάββατο θα είναι κλειστά.

Πηγή: tilegrafimanews.gr