Κορωνοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα από Μητσοτάκη τα Χριστούγεννα

0
247
κορωνοϊός-ανοιχτό-το-ενδεχόμενο-για-ν

Κορωνοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα από Μητσοτάκη τα Χριστούγεννα

Ειδήσεις: Ανοικτό το ενδεχόμενο για επιπλέον μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας ακόμα και κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων άφησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στην Σύνοδο Κορυφής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την μετάλλαξη Όμικρον είπε: «Η Ελλάδα ήταν μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που άνοιξε την ενισχυτική δόση για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα».

«Αν χρειαστεί να λάβουμε επιπρόσθετα μέτρα, σε ό,τι αφορά τα επιπρόσθετα τεστ, πιστεύω ότι αυτά θα χρειαστεί να εφαρμοστούν μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε επιπλέον χρόνο για να αυξήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον αριθμό των ανθρώπων που θα κάνουν την ενισχυτική δόση», πρόσθεσε.

«Είναι μια μάχη με τον χρόνο. Αλλά κάθε εβδομάδα που κερδίζουμε πριν μας χτυπήσει η «Όμικρον» είναι κέρδος, γιατί θα μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που θα έχει εμβολιαστεί με την ενισχυτική δόση», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr