Κουφοντίνας: Πληροφορίες ότι σταματά την απεργία πείνας

0
53
κουφοντίνας-πληροφορίες-ότι-σταματά

Κουφοντίνας: Πληροφορίες ότι σταματά την απεργία πείνας – Η ανακοίνωση του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη.

Ειδήσεις: Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι πολύ πιθανό να σταματήσει την απεργία πείνας.

Όλες οι ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το απόγευμα της Παρασκευής (12-03-2021) στη ΜΕΘ Λαμίας τον επισκέφθηκαν η σύζυγoς και ο γιος του, οι οποίοι όπως λένε οι πληροφορίες μίλησαν αρκετή ώρα με τους γιατρούς και ενημερωθήκανε αναλυτικά για το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Ακολούθησε η ανακοίνωση των γιατρών της επιλογής του, Θ. Ζδούκου και Α. Ντουζέπη, χθες Σάββατο, στην οποίa αναφερόταν αναλυτικά ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σε οριακό σημείο. Όπως φαίνεται αυτή η διπλή επίσκεψη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του τρομοκράτη να σταματήσει την απεργία πείνας ή έστω να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι τέτοιο, μέσα από την ανακοίνωσε που εξέδωσε.

Μέσα από το κείμενό του, ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν και επιχειρεί να περάσει το μήνυμα ότι κάνει έναν αγνό αγώνα. Ο δολοφόνος της 17 Νοέμβρη φαίνεται πως το μόνο που ήθελε τελικά ήταν να τεστάρει τα αντανακλαστικά κάποιων.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει μεταξύ άλλων πως «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr