ΚΡΗΤΗ ΝΕΑ: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Γόρτυνας – Παραλίγο να πέσει ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
32
κρητη-νεα-χαμός-στο-δημοτικό-συμβούλι

ΚΡΗΤΗ ΝΕΑ: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο της Γόρτυνας – Παραλίγο να πέσει ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδήσεις:  Στη θέα του Μιχάλη Κοκολάκη σε πρώτο πλάνο, που ως γνωστόν έχει κηρυχθεί οριστικά και αμετάκλητα έκπτωτος από τον δημαρχιακό θώκο μετά την απόφαση αρχικά από το διοικητικό πρωτοδικείο και έπειτα και με τη βούλα του συμβουλίου της επικρατείας, ο Νίκος Σχοιναράκης αντέδρασε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Σύμφωνα με το neakriti.gr, μέσα από την αρχική του τοποθέτηση σύμφωνα με πληροφορίες είχε θέσει ξεκάθαρη κόκκινη γραμμή ζητώντας την μετακίνηση του έκπτωτου δημάρχου από το πλευρό του υφυπουργού αθλητισμού.

Παρότι ο Μιχάλης Κοκολάκης επιχείρησε να εκτονώσει το κλίμα η προαναγγελθείσα αποχώρηση ήταν η φλόγα που άναψε τη φωτιά του θερμού επεισοδίου.

«Ο κ. Σχοιναράκης, υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας, προσβάλλοντας την δημοτική αρχή, τον επικεφαλής της παράταξής μας, «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλη Κοκολάκη και τους δημότες μας, εκτοξεύοντας συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου και δείχνοντας πρωτοφανή έλλειψη σεβασμού απέναντι στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Κωστής Τσικνάκης.

Η ένταση που έβαλε φωτιά στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου περιείχε λεκτικά πυρά σε ξεκάθαρα πιο προσωπικό τόνο και συνεχίστηκε ακόμη και στον εξωτερικό χώρο με την κατάσταση να τίθεται εκτός ελέγχου με βαριές εκφράσεις από πλευράς του αντιδημάρχου.

Για συκοφαντίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων κάνει λόγο στην γραπτή δήλωση του ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας, υπογραμμίζoντας μάλιστα πως πρόκειται για μία μεθοδευμένη και ανήθικη επίθεση εναντίον του για την οποία πλέον το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

«Με βάση τον δικό μου κώδικα αξιών, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να ανεχθώ την απαράδεκτη και διαρκώς προκλητική στάση του κ. Σχοιναράκη, τις προσβλητικές και υποτιμητικές αναφορές του εναντίον του επικεφαλής της παράταξής μας, αλλά και τους ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς του για το πρόσωπό μου. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους δημότες μας και από τον υφυπουργό για την αυθόρμητη, αλλά απολύτως επιβεβλημένη, αντίδρασή μου» προσθέτει ο αντιδήμαρχος Κωστής Τσικνάκης.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr