Λαμπάδες και παιχνίδια για τα παιδιά του «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ»

0
37
λαμπάδες-και-παιχνίδια-για-τα-παιδιά-τ

Λαμπάδες: Συνολικά 200 λαμπάδες, καθώς επίσης παιχνίδια αλλά και γλυκίσματα θα προσφερθούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ»…

και στα εγκαταλελειμμένα παιδιά που φιλοξενούνται στο Γ.Ν Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», μετά από μια «σύμπραξη αγάπης» του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και συγκεκριμένα της διεύθυνσης Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο «Η ΠΙΣΤΗ».

Οι γυναίκες των ΚΑΠΗ του Δήμου με φαντασία, ευρηματικότητα και μεράκι δημιούργησαν λαμπάδες για μικρά αγόρια και κορίτσια, ενώ ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με καρκίνο «Η ΠΙΣΤΗ» έχει φροντίσει για τα παιχνίδια τους που θα συνοδεύονται με ευχές αγάπης.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σε σχετική δήλωση και μιλώντας για την ανταπόκριση των ΚΑΠΗ του Δήμου σ’ αυτή την προσφορά αγάπης, αναφέρει ότι «δεν μας εκπλήσσει αλλά εξακολουθεί να μας συγκινεί. Χωρίς δεύτερη σκέψη χρησιμοποίησαν τα υλικά που τους δόθηκαν και φιλοτέχνησαν λαμπάδες ξεχωριστές για χέρια παιδικά. Θαυμασμός που μετατρέπουν την πανδημία σε ευκαιρία για δημιουργική έκφραση με σκοπό κοινωνικό. Χρέος μας να συνεχίζουμε δράσεις που αποτρέπουν την κοινωνική τους απομόνωση και ενισχύουν την αλληλεγγύη. Μαζί με τον Σύλλογο Γονέων παιδιών με καρκίνο «Η ΠΙΣΤΗ» και την πρόεδρό του Αναστασία Σταματέα θα πολλαπλασιάζουμε τις παρεμβάσεις μας για να ομορφαίνουμε τον κόσμο των παιδιών μας».

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού, οι πασχαλινές κούτες με τις εκπλήξεις θα παραμείνουν για δέκα ημέρες στις αποθήκες των νοσοκομείων και στη συνέχεια θα παραδοθούν στα παιδιά.

Β.Π.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr