Λιβάνιος : «Είναι σοβαρή αντιπολίτευση αυτή ;

0
46

Με αιχμές απάντησε ο Θεόδωρος Λιβάνιος στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο προβολής του γεύματος του της Ικαρίας από τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τα Μέσα Ενημέρωσης, τόνισε ότι η υπόθεση της Ικαρίας έπαιξε σε όλα τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ το Σάββατο και την Κυριακή γεγονός που διαψεύδει στην πράξη την δήθεν -όπως ανέφερε- εντολή για να «θαφτεί» το θέμα.

Παράλληλα, ο Θεόδωρος Λιβάνιος υπενθύμισε τα φαινόμενα χειραγώγησης της ενημέρωσης που έγιναν στην ΕΡΤ την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Να απολογηθεί η κυβέρνηση για ένα ανώνυμο χαρτί που η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ;», είπε ο υπουργός επαναλαμβάνοντας πως το βίντεο έπαιξε από την ΕΡΤ το βράδυ του Σαββάτου όπως και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι σοβαρή αντιπολίτευση αυτή; Ζητάτε από την Κυβέρνηση να απολογηθεί για ένα ανυπόγραφο χαρτί που διαψεύδεται από την πραγματικότητα. Θέλετε να είναι κάποιος που κόλλησε αυτό το χαρτί, ανόητος, κακόβουλος ή προβοκάτορας, κάποιος καλοθελητής το βγάζει φωτογραφία. Όλοι οι πολίτες είδαν και το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του κύριου Τσίπρα αλλά ξέρετε γιατί επί της ουσίας απορείτε; Επί ημερών σας ποτέ δεν θα δείχνετε αυτή τη φωτογραφία και είστε εσείς που επί ημερών σας κόψετε ένα δελτίο ειδήσεων για να δείξετε την ομιλία του κύριου Τσίπρα», ανέφερε ο Θεόδωρος Λιβάνιος.

Αναφερόμενος στον κ. Λιγνάδη, δεν θέλησε να σχολιάσει επί της ουσίας, ωστόσο επειδή προκλήθηκε λίγη ώρα νωρίτερα από τον Παύλο Πολάκη κάλεσε τους βουλευτές της μειοψηφίας να σχολιάσουν και την περίπτωση Χαϊκάλη. «Θα περίμενα από τον κ. Πολάκη να πει κάποια πράγματα για τον άνθρωπο που καθόταν στα διπλανά έδρανα», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Πηγή: tilegrafimanews.gr