Μάνδρα Αττικής: Θρίλερ με τον θάνατο 17χρονου

0
120

Συνεχίζεται το θρίλερ στη Μάνδρα Αττικής, με την υπόθεση του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός από σφαίρα το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο ανήλικος είχε τραύμα από σφαίρα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα, ενώ ο 14χρονος αδελφός του, που ήταν μαζί με τον 17χρονο, ανακρίνεται, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι βοσκούσαν τα πρόβατα και κάποια στιγμή χάθηκαν μέσα στο δάσος.

«Έψαχνα να τον βρω και δεν τον έβρισκα και γι’ αυτό σηκώθηκα και έφυγα και γύρισα σπίτι», είπε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο ανήλικος.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο ερημικής περιοχής στη θέση «Λούτσα» από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Δίπλα στη σορό του βρέθηκε κάλυκας από καραμπίνα.

Ο πολύτεκνος πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς ότι είχε στείλει τα δύο παιδιά του στην περιοχή για να μαζέψουν τα πρόβατα. Όπως είπε ο πατέρας, δεν είναι κάτοχος καραμπίνας.

Οι Αρχές αναζητούσαν νωρίτερα τον 14χρονο, ωστόσο λίγο αργότερα προσήλθε μαζί με τον πατέρα του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και εν συνεχεία μετέβησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών τής Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, στη ΓΑΔΑ.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr