Μασάζ στο σπίτι: Ποια τα πλεονεκτήματα του συγκριτικά με ένα κέντρο Spa

0
112
μασάζ-στο-σπίτι-ποια-τα-πλεονεκτήματα

Μασάζ στο σπίτι: Ποια τα πλεονεκτήματα του συγκριτικά με ένα κέντρο Spa

Ένα μασάζ στο σπίτι σίγουρα μπορεί να ανακουφίσει το άγχος σας και έχει πολλά να προσφέρει όσον αφορά την υγεία και άλλα οφέλη.

Είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε το επίπεδο άγχους σας διότι πολλές φορές είναι ο λόγος που μπορεί να μην αισθάνεστε καλά όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. 

‘Ετσι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διαχειριστείτε το υψηλό επίπεδο άγχους είναι να κάνετε ένα μασάζ.

Τα οφέλη του μασάζ

Η συνεδρία με έναν επαγγελματία μασέρ όχι μόνο θα σας απαλλάξει από το άγχος αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να απολαύσετε τα ακόλουθα οφέλη για την υγεία:

-Ανακουφίζει από τον πόνο (οσφυϊκή μοίρα, ισχιαλγία και ινομυαλγία)

-Μειώνει το άγχος

-Ανακουφίζει από πονοκεφάλους έντασης

-Ανακουφίζει τον μετεγχειρητικό πόνο

-Ενισχύει την απόδοση της άσκησης

-Μειώνει την ένταση των μυών

Οφέλη από το μασάζ στο σπίτι

Άν είστε αποφασιμένοι ότι θέλετε να κάνετε μασάζ αλλά το μόνο που σας κρατάει πίσω είναι το ότι πρέπει να πάτε μέχρι εκεί, τότε το μασάζ στο σπίτι είναι αυτό που χρειάζεστε. 

Οι πιο πολύ άνθρωποι δεν το εμπιστεύοντε αλλά αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι στην πραγματικότητα, μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από ένα μασάζ στο σπίτι παρά από ένα σε ένα Spa. 

Δείτε τους Χ λόγους για να επιλεξετε μασάζ στο σπίτι:

1. Βαθύτερη Χαλάρωση

Όλοι έχουμε συνηθίσει στα σπίτια μας. Όταν είστε στο σπίτι σας, μπορείτε να χαλαρώσετε τις αισθήσεις σας και να χαλαρώσετε καλύτερα. Αυτό σας βάζει σε μια βαθύτερη κατάσταση γαλήνης κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Επομένως, το μασάζ στο σπίτι μπορεί να προσφέρει περισσότερη ανακούφιση από το άγχος.

2. Μεγαλύτερο απόρρητο και ασφάλεια

Ένα άλλο φανταστικό πλεονέκτημα του μασάζ στο σπίτι είναι η μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής που παρέχει. Επωφεληθείτε από τη μεγαλύτερη εξατομικευμένη προσοχή από τους θεραπευτές μασάζ ενώ παραμένετε στην άνεση του σπιτιού σας.

Καθώς το μασάζ συνήθως απαιτεί να βγάλετε τα ρούχα σας, οι γυναίκες μπορούν να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια σε ένα μασάζ στο σπίτι.

Ακόμα μπορείτε να μιλήσετε για το άγχος σας σε ένα γαλήνιο περιβάλλον που οδηγεί σε υψηλότερη ποιότητα μασάζ.

3. Αντιμετωπίζει Ειδικές Ανάγκες

Το μασάζ στο σπίτι είναι ένας ιδανικός τρόπος για άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν να παρευρεθούν σε ένα σπα.

Υπάρχουν διάφορες ομάδες ανθρώπων που μπορούν να επωφεληθούν από την κατ’ οίκον συνεδρία παρά τους περιορισμούς τους:

-Άνθρωποι που είναι πολύ μεγάλοι για να ταξιδέψουν

-Έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες (θηλάζουσες μητέρες)

-Άτομα με αναπηρίες (αρθρίτιδα ή ασθενείς με χρόνιο πόνο)

4. Παρατεταμένη χαλάρωση

Ένα μασάζ στο σπίτι σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε παρατεταμένη χαλάρωση. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού το βράδυ, λίγο πριν πάτε για ύπνο.

Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο αμέσως μετά τη συνεδρία ή να αποκοιμηθείτε στο κρεβάτι, κάτι που δεν είναι δυνατό σε ένα μασάζ στο κέντρο.

5. Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

Όλοι γνωρίζουμε το γεγονός ότι «ο χρόνος είναι χρήμα». Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μιας θεραπείας  μασάζ στο σπίτι σας είναι ότι μπορεί να εξοικονομήσει πολλές ώρες για το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. 

Ο χρόνος που χρειάζεται για να οδηγήσετε στο πλησιέστερο κέντρο μασάζ και μετά να επιστρέψετε στο σπίτι εξοικονομείται. Χάρη σε αυτή τη διευκόλυνση, δεν χρειάζεται να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και μπορείτε να κάνετε μασάζ ακόμη και μια εργάσιμη ημέρα.

Τέλος δεν επιβαρύνεται τον εαυτό σας με έξοδα καυσίμων ενώ ταυτόχρονα αποφεύγετε το άγχος που μπορεί να υπάρξει λόγω κάποιας κυκλοφοριακής συμφόρησης

Η χαλάρωση είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη απόδοση του σώματος. Είναι θέμα αντίληψης. Εκτός από όλα τα οφέλη για την υγεία της θεραπείας μασάζ, μια συνεδρία μασάζ στο σπίτι μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήμα και άγχος του ταξιδιού. Ωστόσο, μια συνεδρία μασάζ στο σπίτι θα είναι ευεργετική μόνο εάν αποφασίσετε να κερδίσετε χαλάρωση και ηρεμία.

Αν ενδιαφέρεστε για μία συνεδρία μασάζ στο σπίτι σας και βρίσκεστε στη Αθήνα τότε οι θεραπευτές του Athens Massage Center είναι εδώ για εσάς.

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr