Με την 84χρονη Μαρία-Λουίζα Μηλιαρέση συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

0
152
με-την-84χρονη-μαρία-λουίζα-μηλιαρέση-συ

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Πρωθυπουργού αμέσως μετά το Πάσχα. Η Μαρία-Λουίζα Μηλιαρέση είναι μια από τους πολίτες που απευθύνονται καθημερινά μέσω επιστολών και e-mails στο πρωθυπουργικό γραφείο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας μια συνάντηση μαζί του.

Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε στο γραφείο του την κυρία Μηλιαρέση με μια ανθοδέσμη και στη συνέχεια είχε μια ανοικτή και φιλική συζήτηση μαζί της. «Σε αυτή τη θέση, πρέπει να κρατάς διαύλους ανοιχτούς με τους πολίτες», της είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, ο λόγος που σας γράφω αυτή την επιστολή είναι ένας και μοναδικός. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να σας σφίξω το χέρι. Ξέρω πολύ καλά ότι ο χρόνος σας είναι σχεδόν ανύπαρκτος, με όσα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο», έγραφε μεταξύ άλλων η Μαρία-Λουίζα Μηλιαρέση στην χειρόγραφη επιστολή της, που έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης συζήτησε μαζί της το θέμα του εμβολιασμού και η ίδια τον ενημέρωσε ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

«Παρά ταύτα να προσέχετε χωρίς υπερβολές. Νομίζω ότι είμαστε στο τέλος της περιπέτειας», είπε στην 84χρονη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr