Μεγάλα συμφέροντα – και η επένδυση στο Ελληνικό! – πίσω από τη στόχευση της Μενδώνη

0
63

Όλα τα έχουμε ακούσει για την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά αυτό, όχι.
«Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση» δήλωσε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας πως όλοι θα καταλάβουν ότι ο Δ.Λιγνάδης είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, που έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού

Συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μάλιστα τόνισε εμφατικά πως, «αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο πελάτης μου, είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω».

Για τους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για λαϊκό δικαστήριο και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης.
«Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα», είπε σχετικά.

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, τόνισε ότι όταν διαβάσει τη δικογραφία, με δημόσια δήλωση του, θα τοποθετηθεί εάν θα αναλάβει επίσημα την υπεράσπιση του σκηνοθέτη.

Ο κ. Λιγνάδης σύμφωνα με τον κ. Κούγια δηλώνει για όλα αθώος.

Πηγή: tilegrafimanews.gr