Μεγάλη πολιτική κόντρα για τον Λιγνάδη: Μενδώνη, Μητσοτάκης, Τσίπρας, κόμματα

0
104

Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τα έργα και τις ημέρες-νύχτες του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη. Άγρια κόντρα και μεταξύ της νυν και της πρώην υπουργού Πολιτισμού, της κ.Κονιόρδου, η οποία σημειωτέον ήταν πρωταγωνίστρια του στους “Πέρσες”.

Ο ίδιος ο κ.Λιγνάδης, με δηλώσεις του στο MEGA και στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, δεν απαντά στην ουσία των όσων του αποδίδονται και επισημαίνει ότι “το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

ΕΞΕΛΙΞΗ

Σημαντική κατάθεση, που πιθανότατα θα οδηγήσει στο επόμενο βήμα της Εισαγγελίας, έλαβε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος ερευνά τις καταγγελίες.
Ο εισαγγελικός λειτουργός έλαβε πολύωρη κατάθεση από μάρτυρα, πιθανότατα γυναίκα, η μαρτυρία της οποίας ενδέχεται να πυροδοτήσει εξελίξεις, καθώς φαίνεται να πρόκειται για πρόσωπο που γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα, χωρίς να έχει την ιδιότητα του θύματος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης, μετά και την κατάθεση της μήνυσης σήμερα για βιασμό ανηλίκου το 2010, εκτιμάται πως θα είναι άμεσες.

Πηγή: tilegrafimanews.gr