Μήνυση Μιωνή κατά Παπαγγελόπουλου

0
50
μήνυση-μιωνή-κατά-παπαγγελόπουλου

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημίωσης κατέθεσε σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο Σάμπυ Μιωνής.

Ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι αφορμή για τη μήνυση και την αγωγή ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μετά την κατάθεση του επιχειρηματία στον Άρειο Πάγο στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση των χειρισμών στην υπόθεση της Novartis.

Η ανακοίνωση του Σάμπυ Μιωνή αναφέρει:

«Κατέθεσα σήμερα μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τις αήθεις και συκοφαντικές δηλώσεις που έκανε εναντίον μου μετά την πρόσφατη κατάθεσή μου στην Ανακρίτρια του Αρείου Πάγου, κα. Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, για τη γνωστή υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία εκβίαζε εμένα, τον συνέταιρό μου, Άγγελο Μεταξά και τον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου.

Γνωστοποιώ, επίσης, ότι έχω ήδη καταθέσει αγωγή 5 εκατομμυρίων ευρώ κατά των μελών της συμμορίας για την ανυπολόγιστη ζημιά που μου προκάλεσαν. Είναι αυτονόητο ότι μέσω αυτών των νομικών μου ενεργειών δεν αποζητώ τον πλουτισμό μου. Αποζητώ τη δικαιοσύνη και την τιμωρία των ενόχων για να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε εμάς.

Και επειδή πιστεύω ότι ακόμα και την απόλυτη κακία πρέπει να την μετατρέπουμε σε κάτι θετικό, δεσμεύομαι να δωρίσω το σύνολο των χρημάτων που θα μου επιδικάσουν τα δικαστήρια στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Σύλλογο για παιδιά με καρκίνο «Ελπίδα» και στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr