Μητσοτάκης για νομοσχέδιο Κοινωνικής Προστασίας: Στηρίζει τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας

0
234
μητσοτάκης-για-νομοσχέδιο-κοινωνική

Το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, αφορά για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας των παιδιών, των ΑμεΑ και των ηλικιωμένων, που προβλέπει και τη στήριξη των εργαζόμενων γονέων

Στην προστασία των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας μας, μεγαλύτερη υποστήριξη σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη και περισσότερα εφόδια, ως τους βασικούς άξονες του νομοσχεδίου για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας που ψηφίστηκε χθες, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, αφορά για την Ενίσχυση της Κοινωνικής Προστασίας των παιδιών, των ΑμεΑ και των ηλικιωμένων, που προβλέπει και τη στήριξη των εργαζόμενων γονέων.

Στο μήνυμά του, προσθέτει: «Οι στόχοι του είναι πολυεπίπεδοι: πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης. Η προώθηση της αναδοχής και η αποϊδρυματοποίηση των παιδιών που βρίσκονται σε δομές. Η παροχή εφοδίων στα άτομα με αναπηρία με σκοπό την ανεξάρτητη διαβίωσή τους. Η αναβάθμιση της προσχολικής αγωγής. Και τέλος, εισάγει το πρόγραμμα “Νταντάδες της Γειτονιάς”, μια προεκλογική μας δέσμευση για την στήριξη των εργαζόμενων γονέων».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr